Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Ne jemi në industri
Na ndiqni...

MAKINERI

Besueshmëria e lartë, funksionimi i thjeshtë,
mirëmbajtje e lehtë.

AKSESORE MAKINERISE

Me saktësi të lartë,
performanca e lartë.

Previous Next

Kompania ELMETAL u krijua ne vitin 1968, pas nje experience 40 vjecare duke ofruar zgjidhje ne fushen e makinerive mekanike – industriale.


ΜΑΚΙΝΑ TË REJA

SHËRBIME MBËSHTETËSE

Instalim

Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i makinerive.

Përmirësimin

Përmirësimet e mjeteve të makinës.

Funksion

Trajnimi, krijimi i doracakëve.

Përdorim

Ofrimi i shërbimeve këshillimore.

Shikoni ofertat tona për pajisje të reja dhe të përdorura

 

OFERTA

PSE ZGJIDHNI SHBA

Sepse ne kemi çmimet më të mira në treg

Për shumëllojshmëri të gjerë të produkteve gardian që ne ofrojmë

Për cilësinë dhe funksionalitetin e shkëlqyer të makinave tona

Për pajisjet themelore dhe shtesë që ju ofrojmë

Për mbështetjen e plotë që japim